Jebo Bakpatatjes 2 kg

  • Code 700106
  • EAN-code 5414268060259
  • Shelf life 21 dagen

Description

Gekookte krieltjes in een eigen kruidenmarinade.

Jebo Bakpatatjes

De bakpatatjes van Jebo zijn de ideale sidedish bij elke maaltijd en bovendien volledig gebruiksklaar. De aardappelen zijn gekookt en vervolgens in een eigen kruidenmarinade gebakken in de pan. Dit maakt ze lekker beetgaar vanbinnen en krokant vanbuiten. De specerijen zorgen voor een zoute en kruidige aardappelsmaak.

Past bij elk gerecht

Deze bakpatatjes passen bij elk type gerecht. Wat dacht je van een wokschotel met mediterrane groenten? Of als papillot op de barbecue? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt de krieltjes ook verwerken in een dagschotel of opnieuw verpakken als maaltijdcomponent voor in de takeawayafdeling. Bewaar altijd gekoeld.

Maaltijdcomponenten van Jebo

Met het uitgebreide aanbod aan maaltijdcomponenten van Jebo maken we jou het leven gemakkelijker! Zet moeiteloos de lekkerste variatie aan bijgerechten in je toonbank, zodat jij als foodspecialist de tijd hebt om je te focussen op de echte kern van jouw vakmanschap. Onze pasta’s, rauwkosten, aardappelsalades en granen zijn ook gemakkelijk te verwerken tot een volwaardige salade of maaltijd.
A question about this item?

Brand

Share this page on social media:

This might also be of interest